Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Storbyferie

Norwegian satser knallhardt på Thailand - dobler nesten frekvensen

Vil fylle 14 fly i uka fra Skandinavia.

FLERE AVGANGER: Norwegian trapper kraftig opp på avgangene til Thailand neste vinter. Fra og med i oktober går det fem fly i uka fra Gardermoen, mot tre denne vinteren. Foto: Chris Raezer
FLERE AVGANGER: Norwegian trapper kraftig opp på avgangene til Thailand neste vinter. Fra og med i oktober går det fem fly i uka fra Gardermoen, mot tre denne vinteren. Foto: Chris Raezer Vis mer

I takt med at Norwegian får nye langdistansefly levert, øker også kapasiteten selskapet har til å frakte passasjerer over lengre avstander.

Det får ikke minst Thailand-turistene merke kommende vinter. Da øker nemlig Bjørn Kjos sitt flyselskap frekvensen mellom Norden og Bangkok betraktelig. I vinter har det gått ni fly i uka til Thailand, neste vinter blir det 14 - alle blir direkteflyvninger.

Og Oslo får sin broderlige del av økningen. Kommende vinter skal Norwegian fly til Thailand fra Gardermoen fem ganger ukentlig, mot tre i vinteren vi nettopp har lagt bak oss. København får fire avganger i uka, noe som er en dobling fra i vinter, Stockholm øker fra fire til fem.

- Våre direkteruter fra Skandinavia til Bangkok er svært populære med mange fulle fly, og derfor vil vi gi våre reisende et enda bredere rutetilbud for å imøtekomme etterspørselen, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.

Også mellom London og New York skrur Norwegian opp frekvensen. Ruta mellom Gatwick og John F. Kennedy har slått godt an, og selskapet sper derfor på de to daglige flyvningene med en tredje fra og med slutten av oktober i år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling