Naturisme

Nudistpar slet med å finne feriebosteder - lanserte naken-AirBnb

Spesialtilbud til naturistene.

LIVSSTIL: Nå kan du søke på feriebosteder hvor det er helt ok å praktisere naturisme. Illustrasjonsfoto: Shutterstock / NTB Scanpix
LIVSSTIL: Nå kan du søke på feriebosteder hvor det er helt ok å praktisere naturisme. Illustrasjonsfoto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Petri og Minna Karjalainen har vært nudister i mer enn 20 år. Omtrent like lenge har de irritert seg litt over at det har vært vanskelig å finne steder der det er ok å droppe klærne, ikke bare på stranda, men der du skal bo under ferien.

Å søke etter ferieleiligheter der nudister er velkomne viste seg å være en innviklet affære, inntil paret fikk en ide om å ta saken i egne hender, skriver CNN Travel.

Som Airbnb

Med Petris erfaring fra IT-bransjen, og Minnas bakgrunn fra turistindustrien, snekret se sammen nettstedet NaturistBNB hvor de inviterte eiere av feriebosteder egnet for naturisme til å legge ut boligene sine.

- Vi tenkte at det hadde vært kult om det fantes et tilbud på linje med Airbnb beregnet for mennesker som praktiserer denne livsstilen, sier Karjalainen til CNN.

Gjøre det enklere

To måneder etter lanseringen er det allerede flere titalls bomuligheter på siden, alt fra store villaer, leiligheter, seilbåter og trehytter (!). Foreløpig er det ingen norske tilbud på markedet.

- Det er ikke lett å finne egnede bosteder for naturister om du søker på Airbnb eller hotell-søkesider. Vi håper derfor vårt tilbud vil gjøre det enklere for naturister å planlegge feriene sine, sier paret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer