Ny studie: Medisinfri fra type 2 diabetes

En ny studie viser at så mange som nærmere 80 prosent ble helt symptomfri, og kunne slutte på medisiner. For Rune innebar metoden at han fikk et helt nytt liv - og ble 37 kilo lettere.

NYTT LIV: I dag er Rune symptomfri for diabetes 2. I artikkelen deler 57-åringen sin historie og forteller om vendepunktet som gjorde ham medisinfri. En av Norges fremste eksperter på diabetes forklarer funnene i den nye studien, og også om vektreduksjonen mange opplever som følge av den. Foto: privat
NYTT LIV: I dag er Rune symptomfri for diabetes 2. I artikkelen deler 57-åringen sin historie og forteller om vendepunktet som gjorde ham medisinfri. En av Norges fremste eksperter på diabetes forklarer funnene i den nye studien, og også om vektreduksjonen mange opplever som følge av den. Foto: privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer