Ny studie: Overraskende grep mot periodontitt

En medisin brukt mot en helt annen sykdom viser seg å kunne hjelpe mot periodontitt. I artikkelen forklarer en professor og to tannleger hva som er den mest effektive behandlingen nå.

PERIODONTITT: Halvparten av befolkningen kan ha periodontitt. Bildet viser alvorlig form med dårlig tannhygiene. Eksperter påpeker at den nye studien har sine kritikkverdige sider, men den støtter kliniske studier som tidligere er gjort. Foto: thitinonjong / Shutterstock / NTB og Lofthus/Dagbladet
PERIODONTITT: Halvparten av befolkningen kan ha periodontitt. Bildet viser alvorlig form med dårlig tannhygiene. Eksperter påpeker at den nye studien har sine kritikkverdige sider, men den støtter kliniske studier som tidligere er gjort. Foto: thitinonjong / Shutterstock / NTB og Lofthus/Dagbladet Vis mer
Publisert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer