Ny stue med ekspertenes hjelp

Se stua før og etter oppussingen.

KUL KONTRAST: Med farger og nye møbler ble salongen husets populære blikkkfang og samlingssted.  FOTO: Privat/Espen Grønli
KUL KONTRAST: Med farger og nye møbler ble salongen husets populære blikkkfang og samlingssted. FOTO: Privat/Espen Grønli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Tiden var blitt overmoden til å gjøre noe drastisk med oppholdsrommene i huset fra 1994. Møblene var alderdommelige og denne delen av huset manglet helt friskhet, farger og tilstrekkelig med lys, sier interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.

Han tok jobben med å fornye stua i samarbeid med Bonytt.

Frie hender Eierparet Jannicke Angelsnes Johansen og Tom Bye Johansen ga proffen frie hender og han tok begge stuene i huset under spesialbehandling.

Helheten var problemet - Utfordringen ble ekstra stor fordi her var det ikke snakk om å gjøre en enkelt ting, men vi måtte forandre helheten i begge rommene, sier eksperten.

Verken samtale-eller tv-stue - Litt uærbødig sagt var stuen delt opp slik at den verken var en god samtalestue eller en god tv-stue , mener interiørarkitekten.

To tøffe sofaer Ramsøskars første grep var å plassere to nye, store soafer slik at de danner en moderne, homogen gruppen som gir familien god kontakt med den kritthvite kakkelovnen som de hadde fra før.

TV-stue ble bonus Denne sofagruppen er også super når beboerne sitter ned og nyte det nye film/stero-systemet som er plassert på endeveggen i stua.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer