Ny super-medisin senker kolesterolet

Om lag seks av ti nordmenn har for høyt kolesterol. Nå lanseres en ny medisin som kan halvere de farlige kolesterol-verdiene. Det nye legemiddelet skiller seg fra andre medisiner på særlig to viktige punkter.

NY MEDISIN: Et nytt legemiddel mot høyt kolesterol blir tilgjengelig for en del pasienter med høyt kolesterol. Høyt kolesterol øker risikoen for blant annet hjerte-kar-sykdom. I denne saken gir eksperter deg også tips til hva du bør og ikke bør spise for å senke kolesterolet. Foto: NTB
NY MEDISIN: Et nytt legemiddel mot høyt kolesterol blir tilgjengelig for en del pasienter med høyt kolesterol. Høyt kolesterol øker risikoen for blant annet hjerte-kar-sykdom. I denne saken gir eksperter deg også tips til hva du bør og ikke bør spise for å senke kolesterolet. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer