Nye Audi A3 er fullspekket med spennende teknologi

Vi har prøvekjørt den på Mallorca.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Første generasjon kom i 1996, andre generasjon i 2003. Nå i 2012 kommer tredje generasjon. Er alle gode ting tre?

Ja, det kjennes slik ut. Det er nemlig en langt mer voksen A3 vi sitter bak rattet i her på Mallorca, hvor den internasjonale lanseringen av nye Audi A3 finner sted. Nå er riktignok veiene på Mallorca av en litt annen standard enn hjemme i furet værbitt. Mallorca er ikke sykkelparadis uten grunn.

Dagens A3 har med sin stive fjæring og småsportslige kjøreegenskaper fått på pukkelen for å være for stiv over brå ujevnheter i veibanen. Audi har uten tvil videreført de sportslige egenskapene i dagens A3, men samtidig lagt til en liten - og ikke minst trengende - dose fjæringskomfort. Nye A3 er fortsatt stiv, men ikke på den samme måte. Ujevnhetene kjennes fortsatt, men føles bedre balansert samtidig som den er smidig, lettkjørt og underholdende.

Helt ny bil For veldig mange har A3 fram til i dag vært sett på som en pyntet Golf. Et litt mer eksklusivt alternativ til den folkelige kompaktklasse-storselgeren. Og det stemmer for så vidt godt. Om nye A3 er det, er for tidlig å si noe om. Neste generasjon Golf - Golf VII - er ikke vist enda, men de har likevel en del ting til felles.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer