Du leser nå Dagbladet Pluss
FORTSATT I JOBB: Kunstneren Victor Lind måtte gå fra kunstnerlønn til pensjon da han var 67 år og ikke lenger fikk stipend fra Statens garantiinntekt for kunstnere. Foto: Jacques Hvistendahl
FORTSATT I JOBB: Kunstneren Victor Lind måtte gå fra kunstnerlønn til pensjon da han var 67 år og ikke lenger fikk stipend fra Statens garantiinntekt for kunstnere. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer

Pensjon og alder

Nye beregninger fra Nav gjør valget enklere. Se når du bør ta ut din pensjon

Derfor bør du ikke ta ut pensjon for tidlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Én av to nordmenn ønsker å ta ut pensjon fra de er 62, samtidig som de fortsetter i jobb, viser en fersk undersøkelse respons har utført for Sparebank 1.

- Mange synes nok det føles tryggere å ha pengene på konto enn å ha dem stående i en pensjonsbeholdning som de ikke har kontroll over, tror Magne Gundersen, forbrukerøkonom i Sparebank 1 og programleder i «Luksusfellen».

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer