Nye regler gir prissjokk på oppussing

Stor kravsliste øker regningen.

DYRT, DYRERE, DYREST:  Utgiftene til nye boliger og omfattende oppussing av gamle boliger kan øke drastisk. Nye krav til energiøkonomisering kommer fra 2016 som ledd i Stortingets klimaforlik. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet.
DYRT, DYRERE, DYREST: Utgiftene til nye boliger og omfattende oppussing av gamle boliger kan øke drastisk. Nye krav til energiøkonomisering kommer fra 2016 som ledd i Stortingets klimaforlik. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner (H) legger fram ny kravliste til boliger. Det betyr en høyere regning om du ønsker å pusse opp store deler av leiligheten din.

Forslaget skal ut på offentlig høring, men om statsråden får det slik han ønsker, vil forslagene for nybygg tre i kraft seinest fra 1. januar 2016, og bakgrunnen ligger i klimaforliket som har slått fast at man skal innføre nye krav i 2015.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer