MÅTTE NØDLANDE: Det var lite kjærlighet å spore mellom de nygifte med Delta Airlines på vei fra Atlanta til San Jose i Costa Rica. De første timene som nygift endte i en durabelig krangel høyt til værs. Lett omskrevet blir dette parets historie:Til piloten skiller oss ad. Foto:CHRIS O'MEARA
MÅTTE NØDLANDE: Det var lite kjærlighet å spore mellom de nygifte med Delta Airlines på vei fra Atlanta til San Jose i Costa Rica. De første timene som nygift endte i en durabelig krangel høyt til værs. Lett omskrevet blir dette parets historie:Til piloten skiller oss ad. Foto:CHRIS O'MEARAVis mer

Nygifte krangla så flyet måtte nødlande

Ekteskapet fikk ingen flying start.

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Ekteskapet kunne startet bedre for det nygifte paret. Allerede på flyet, på vei til bryllupsreisen, begynte paret, ifølge Aftonbladet, å krangle.

Akkurat hva de krangla om er uklart, men ting ville nok gått bedre dersom brudgommen hadde holdt seg unna alkohol.

Ustyrlig Mannen, som er en amerikansk statsborger, ble så høyrøstet og utstyrlig at verken kona eller kabinpersonalet klarte å stagge ham.

Kampen endte med at flyet ble tvunget til å nødlande. Pilotene på Flight 901 til Delta Air Lines besluttet å gå ned i Cayman Islands i Karibien.

Dette var selskapets andre nødlanding på grunn av fyll på kort tid. For en måned siden ble en flyvning fra Baltimore til Salt Lake City avbrutt.

Costa Rica Flyet med de nygifte var på vei fra Atlanta til Costa Ricas hovedstad San Jose. Så langt kom brudgommen altså ikke.

På den karibiske øya ble han arrestert og ført bort av det lokale politiet.

REISEMÅLET : Hånd i hånd på en karibisk strand. Slik kunne hvetebrødsdagene vært for paret som skulle til Costa Rica. Nå sitter han bak lås og slå på en karibisk øy, mens hun tilbringer bryllupsreisen alene. 
Foto: DAGBLADET
REISEMÅLET : Hånd i hånd på en karibisk strand. Slik kunne hvetebrødsdagene vært for paret som skulle til Costa Rica. Nå sitter han bak lås og slå på en karibisk øy, mens hun tilbringer bryllupsreisen alene. Foto: DAGBLADET Vis mer

Hvetebrødsdagene ble verken paraplydrinker, myke madrasser, solnedganger eller ømme kyss.

Ifølge politimester Raymond Christian på Cayman Islands blir mannen tiltalt for å ha vært overstadig beruset og ha forstyrret orden om bord. Flybråk kan straffes med både fengsel og bøter.

Trodde du kona gikk av flyet samtidig?

Å, nei, hun fløy videre til Costa Rica. Der er hun for øyeblikket på bryllupsreise alene.