Nykomlingen Lucky Bird: En klar vinner

Fet fingermat ved Mathallen i Oslo.

FETT OG GODT: På restaurant Lucky Bird teller man ikke kalorier. Hurra for det! Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
FETT OG GODT: På restaurant Lucky Bird teller man ikke kalorier. Hurra for det! Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

 • Flere matsaker på db.no/mat

-Jeg får assosiasjoner til en diger amerikansk låve, en sånn med buet tak, sa Robinson, og så opp i taket på Lucky Bird, en ny restaurant vis-à-vis Mathallen på Vulkan-området i Oslo.

- Jeg skjønner hva du mener, sa Fredag.

Fancy - Men en ganske velholdt og fancy låve da.

Amerikansk mat ser ut til å glede mange ganer i hovedstaden for tiden, ikke minst har fastfoodkjedene fått konkurranse fra små, hippe hamburgersjapper de seinere åra.

Lucky Bird har latt seg inspirere av mat-tradisjoner fra sørstatene, og byr på Deep-Fried Chicken, Spareribs og Chicken Wings.Og that?s it.

Junk? Vel, kyllingen kommer fra Stange gård, mens svineribbene leveres fra Idsøe i Stavanger, to produsenter med høy anseelse i bransjen.

Men la det være klart med en gang: Dette er ikke et sted for deg som er opptatt av å telle karbohydrater og kalorier. Og det er heller ikke snakk om Michelin-mat.

Fleksibel meny Menyen er enkel og fleksibel. Man velger åtte, tolv eller atten kyllingvinger, to, fire eller åtte kyllingbiter, en hel eller en halv ribbe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer