<strong>FORBEDRING:</strong> Askeladden C76 Cruiser TSI - med stepskrog - er en klar forbedring i forhold til utgående modell med V-bunnskrog. Men det finnes tilsvarende daycruisere på markedet med konvensjonelle V-bunnskrog som oppnår samme toppfart som C76 Cruiser TSI med samme motoreffekt.<br>Alle foto: Atle Knutsen / Båtmagasinet
FORBEDRING: Askeladden C76 Cruiser TSI - med stepskrog - er en klar forbedring i forhold til utgående modell med V-bunnskrog. Men det finnes tilsvarende daycruisere på markedet med konvensjonelle V-bunnskrog som oppnår samme toppfart som C76 Cruiser TSI med samme motoreffekt.
Alle foto: Atle Knutsen / Båtmagasinet Vis mer

Nytt båtskrog gir mer fart og mindre forbruk

Vi har testet stepskrog mot konvensjonelt V-bunnskrog.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Askeladden C75 ble lansert i 2013 og kom på sjøen i 2014 i to versjoner – som den åpne C75 Cruiser og styrhusbåten C75 Center Cabin. Modellene delte skrogplattform, noe som blir vanligere og vanligere hos alle produsenter siden det er effektivt og holder utviklingskostnadene nede.

Da Askeladden tok beslutning om at de ville utvikle sine fremtidige modeller med stepskrog, var det basert på et ønske om å kunne tilby båter som oppnår lik eller bedre toppfart med mindre motorer og som har et lavere drivstofforbruk.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer