Obamas sjekket inn på 
Bransons private jomfruøy

Karibisk luksus for eks-presidentparet.

GODT HUMØR: Barack og Michelle Obama var i godt humør da de stilte opp for fotografering sammen med funksjonærene i immigrasjonkontrollen på De Britiske Jomfruøyene. Her skal det avgåtte presidentparet nyte luksusen på Richard Bransons private paradisøy. Foto: Facebook / NTB Scanpix  
GODT HUMØR: Barack og Michelle Obama var i godt humør da de stilte opp for fotografering sammen med funksjonærene i immigrasjonkontrollen på De Britiske Jomfruøyene. Her skal det avgåtte presidentparet nyte luksusen på Richard Bransons private paradisøy. Foto: Facebook / NTB Scanpix   Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Barack og Michelle Obama har forlatt Trump-land til fordel for karibisk luksus. Det rapporterer blant andre The Virgin Islands Daily News.

I går ankom det tidligere presidentparet øya Necker Island som tilhører de Britiske Jomfruøyene. Skjønt, strengt tatt tilhører denne karibiske paradisøya Virgin-gründer og milliardær Richard Branson.

Necker Island er ikke så stor, bare 30 hektar. Til gjengjeld er øya en av de vakreste i hele Karibia. Hvit sand, lekre strender, herlig klima og overdådig luksus er stikkordene.

Øya er helt og holdent eid av Branson, men øya - inkludert de fasjonable balinesisk-inspirerte villaene og alle de lekre svømmebassengene, leies tidvis ut til turister. Det vil si, de ytterst få som har råd til å betale.

Ifølge Huffington Post, starter døgnprisen på snaue 700 000 kroner. Da får du imidlertid leie hele øya, som har plass til maksimalt 30 gjester.

Rundt 100 personer er sysselsatt for å holde fasilitetene på øya, som er bygget opp etter øko-vennlige prinsipper, i orden til enhver tid.

Og det som skal holdes orden på innbefatter blant annet kitesurf-parken, dykkerbåtene, zip-liner og et stort spa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer