<strong>RITUALER:</strong> Podiene i mellomsalen i Odd Fellow-huset i Stockholm. Før du kommer inn, må du hviske to passord gjennom et hull i døra, til vakten som står på innsiden. Vi har vært med på innsiden i det svenske ordensselskapet, og forteller om likhetene med det norske. Foto: Alex Ljungdahl
RITUALER: Podiene i mellomsalen i Odd Fellow-huset i Stockholm. Før du kommer inn, må du hviske to passord gjennom et hull i døra, til vakten som står på innsiden. Vi har vært med på innsiden i det svenske ordensselskapet, og forteller om likhetene med det norske. Foto: Alex Ljungdahl Vis mer

Odd Fellows hemmelige ritualer og tegn

Selv om medlemmene i ordensselskapet Odd Fellow oppmuntres til å være åpne med omverdenen, får de aldri avsløre ritualene, passordene og symbolene.

Publisert
Sist oppdatert

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer