VIN TIL JULEMIDDAGEN

Øl og akevitt, eller vin til ribba? 

Eller kanskje begge deler? Vinekspert Robert Lie gjør det enklere å velge.

PASSER TIL FET JULEMAT: Høy alkoholprosent og krydret smak er to egenskaper som matcher julematen bra. Foto: AFTENPOSTEN / NTB SCANPIX
PASSER TIL FET JULEMAT: Høy alkoholprosent og krydret smak er to egenskaper som matcher julematen bra. Foto: AFTENPOSTEN / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Når det kommer til julematen er det umulig å se bort fra tradisjon og personlig preferanse.

Med lange tradisjoner hvor øl og akevitt har stått i sentrum er det vrient å overbevise Ola nordmann om at dette kan gjøres på en annen måte.

For mange er noe annet utelukket og vin er ikke engang et tema. Grunnen til dette er blant annet at øl og akevitt fungerer meget godt.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer