Om du kjapper deg kan du fortsatt rekke drømmeturen i sommer

Bli med oss jorda rundt!


Se og kommenter andre bidrag på bit.ly/delverden
(Dagbladet): Veronika (24) og Tonje (23) fra Trondheim fant seg et sted ved den idylliske Nidelva for å fortelle om vennskapet sitt, mens Anders (28) og Helle (26) satte seg ned i en lun park i København.

Sammen med overveldende mange venner, slektninger og kjærester har de denne uka sendt inn sine søknader om å få en jorda rundt-tur og sitt eget reiseprogram på DBTV.

Øverst på denne sida kan du se litt av deres og andre bidrag, og kanskje bli inspirert til å hylle forholdet til en av dine venner.

Innmeldingen stanser ved midnatt mandag 16. juni.

Vær spontane Vi vil inspirere gode venner til å ta en pause - enten det er i én time eller ei uke - og gjøre noe impulsivt med dem de setter mest pris på.

I samarbeid med Tele2 skal vi finne to personer som føler seg ekstra eventyrlystne i sommer, og sende dem på en fantastisk opplevelsestur verden rundt.

Med på reisen er et kamerateam, og opplevelsen blir en egen nett-tv-serie som sendes på Dagbladet.no og DBTV på sensommeren.

Spektakulær reise Underveis skal dere fly mellom kontinenter, oppleve nye kulturer, manøvrere storbyer og besøke steder du knapt visste eksisterte.  Reisen, inkludert fly, mat, overnatting og alle opplevelsene dekkes av oss.

Artikkelen fortsetter under annonsen

For å hylle spontaniteten blir reiseruta avslørt underveis på turen, men vi garanterer at dette er en sjelden mulighet til å oppleve øyeblikk dere vil huske for resten av livet.

Deltakerne skal besøke noen av verdens vakreste, rareste og mest spennende steder.

Vi søker to blide og nysgjerrige reisepartnere som klør etter å utforske nye reisemål, utfordre komfortsonen og dele de spektakulære opplevelsene med seerne.

Dere er to livlige personer med et tett og spesielt forhold, enten dere er søsken, kjærester, kollegaer, far og sønn eller bare gode venner. I tillegg må dere kunne sette av cirka to uker i starten av juli.

Vi vil at dette skal bli drømmeturen du deler med noen du storkoser deg med. Noen det alltid er gøy å være med, enten dere følger kartet eller roter dere fullstendig bort.

Lag noe fint sammen! Er dere klare? I så fall vil vi at dere sammen lager en kort video eller tar et bilde som forklarer hvorfor dere alltid har det så fint i hverandres selskap.

Vi har ikke lyst til å legge føringer for hvordan dere løser oppgaven, men belønner gode idéer som viser sjarm og kjemi.

Dere trenger med andre ord ikke å være eksperter på videoredigering eller lage noe storslått så lenge vi får et godt inntrykk av hvem dere er.

GODE VENNER: Veronika og Tonje fra Trondheim er et av radarparene som er med i konkurransen.
GODE VENNER: Veronika og Tonje fra Trondheim er et av radarparene som er med i konkurransen. Vis mer

For oss er det viktigste at dere er to personer som trives godt sammen, og at vi ser det tydelig i bidraget dere sender inn.

Videoklipp vil bli sterkt favorisert, da bidragene også skal si noe om hvor egnet deltakerne er foran kamera.

Bli med Konkurransen åpner fredag 6. juni og avsluttes ved midnatt mandag 16. juni.

Aktuelle kandidater blir kontaktet i løpet av de påfølgende dagene for et fysisk møte eller videointervju.

Vinnerduoen annonseres på Dagbladet.no og Dagbladets Facebook-side torsdag 19. juni. Vinnerne må ha mulighet til å delta på en reise på inntil 15 dager i tidsrommet 28. juni-20. juli.

Slik melder du deg på Du kan delta med ett eller flere bidrag og har følgende innsendingsalternativer:

• Instagram og Twitter: bruk hashtaggen #delverden (Du må ha åpen Instagram-profil for å kunne delta!)
• Facebook: last opp direkte på konkurranse-siden
• E-post: send e-post til konkurranse@dagbladet.no

Du kan se, dele og kommentere alle de innkomne bidragene på våre Facebook-sider.