OneDrive med ubegrenset lagringsplass

…så lenge du er Office365-abonnent.

UBEGRENSET: Nå får alle Office365-kunder ubegrenset lagringsplass i nettskyen fra Microsoft. Foto: ALL OVER PRESS
UBEGRENSET: Nå får alle Office365-kunder ubegrenset lagringsplass i nettskyen fra Microsoft. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside: Mens vi tidligere kjøpte programmer til odel og eie, ser vi nå at stadig flere kan leie programvare, akkurat som mange nå leier musikk på Spotify, Wimp og lignende tjenester.

Adobe tilbyr for eksempel alltid oppdaterte fullversjoner av sine programmer gjennom sitt Creative Cloud-abonnement, og Microsoft lar deg leie Microsoft Office gjennom et Office365-abonnement.

Nå med ubegrenset lagring I en pressemelding skriver Microsoft nå at de fra og med i dag vil rulle ut en oppdatering til Office365-brukere der man som abonnent får ubegrenset lagringsplass i Microsofts nettskyløsning, OneDrive (tidligere Skydrive), uten at det koster noe ekstra.

Frem til nå har begrensningen på skylagringen vært 1TB, altså 1.000 gigabyte.

Les også: Skylagring på sekundet

549 kroner i året Prisen for et slikt abonnement er 549 kroner per år for én bruker (såkalt Personal-abonnement; én PC pluss ett nettbrett), eller 799 kroner for fem brukere (Home-abonnement med fem PC-er pluss fem nettbrett).

Da får du altså samtlige Office-program med i pakken (Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access, OneDrive og Skype) som alltid er oppdatert til siste versjon så lenge du abonnerer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer