<strong>BMW 318:</strong> Med en kilometerstand på bare 5
156 km sier det seg selv at denne 78-modellen er unik. At den er laget av BMW gjør den ikke mindre interessant. 318 var ikke den mest spennende modellen da bilen var ny, men som samlerobjekt kan tilstand og kjørelengde veie opp for dette. Bilen har en utropspris på 318
800 kroner, noe som er mye for den som vil ha den som bruksbil, men helt akseptabelt for en samler. Foto: Selger
BMW 318: Med en kilometerstand på bare 5 156 km sier det seg selv at denne 78-modellen er unik. At den er laget av BMW gjør den ikke mindre interessant. 318 var ikke den mest spennende modellen da bilen var ny, men som samlerobjekt kan tilstand og kjørelengde veie opp for dette. Bilen har en utropspris på 318 800 kroner, noe som er mye for den som vil ha den som bruksbil, men helt akseptabelt for en samler. Foto: Selger Vis mer

Bil

Ønsker du deg drømmebilen fra fortida? Sjekk prisene først

Gammel bilkjærlighet ruster ikke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bil er den dårligste investeringen du kan gjøre, sies det. For de aller fleste medfører dette riktighet, mens det for andre går stikk motsatt vei.

Det er blitt mer og mer vanlig at de mindre bilprodusentene lager bilmodeller i små serier, både for å kunne kreve godt betalt selv, men også for å gjøre bilene interessante for samlere.

Dette er ofte biler som stiger i verdi så snart de er trillet ut av butikken.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer