Sommerferie

Oppdag nye sider ved kjente Middelhavs-perler

Nordmenn elsker å feriere ved Middelhavet. Mange reiser til samme sted år etter år. Andre vil oppleve helt nye steder. Middelhavet byr på muligheter for alle.

SOL, SOMMER OG FERIE: Nordmenn elsker Middelhavet, og reiser gjerne tilbake til samme sted år etter år. Men det er alltid nye sider å oppdage ved ferie-favorittene. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
SOL, SOMMER OG FERIE: Nordmenn elsker Middelhavet, og reiser gjerne tilbake til samme sted år etter år. Men det er alltid nye sider å oppdage ved ferie-favorittene. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De gamle Middelhavs-klassikere går ikke av moten. De er lett tilgjengelige. Vannet er klart og behagelig varmt. Sola skinner fra en nesten alltid skyfri himmel over lekre strender. Middelhavet byr på utallige muligheter for en flott sommerferie.

Her er noen av perlene:

Uslitelig favoritt

Rhodos, Hellas: Lengst sør i Egeerhavet ligger øygruppa Dodekanesene. Ingen steder i Hellas er det flere soldager som her.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer