Skilsmissebarn og aleneforeldre

Oppskriften for å lykkes som aleneforelder

Denne treningen kan beskytte barn fra kjente risikoer knyttet til ekteskapsproblemer og skilsmisse, ifølge professor John Gottman. Her er hans fem råd.

TO HJEM: Emili (5) og Eduardo (2) vokser opp i to hjem. Emosjonelt bevisste foreldre kan være avgjørende for barnas helse, sosiale adferd og hvor de ender karrieremessig. Den amerikanske professoren John Gottmans forskning viser at skilsmissebarn har de samme forutsetningene som barn som vokser opp med foreldrene under samme tak. Foto: Nina Hansen
TO HJEM: Emili (5) og Eduardo (2) vokser opp i to hjem. Emosjonelt bevisste foreldre kan være avgjørende for barnas helse, sosiale adferd og hvor de ender karrieremessig. Den amerikanske professoren John Gottmans forskning viser at skilsmissebarn har de samme forutsetningene som barn som vokser opp med foreldrene under samme tak. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Pappa, jeg er ferdig! Fra badet ljomer stemmen til Eduardo (2). Pappa Tom iler til, mens middager koker på kjøkkenet og vi ønskes velkommen.

Denne helgen er barna hos ham. Eduardo og storesøster Emili (5) bor litt hos mamma og litt hos pappa. Annenhver helg og noen dager i uken tilbringer de tid med bare én av foreldrene.

- Den største utfordringen med å være aleneforelder, er å få nok tid til dem. Fokuset når jeg har barna, er å være sammen med dem, leke med dem og kose med dem. Jeg bruker all tid jeg kan på dem, sier Tom Eduardo Svartvadet.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer