Oppskriftene som gjør Halloween til en fest

Skremmende gode.

KOMMET TIL NORGE:  De siste årene har Halloween-feiringen også kommet til Norge, og her får du tips til fem skumle retter du bør servere dersom du skal invitere til fest 31. oktober. Foto: CARINA KRÜGER
KOMMET TIL NORGE: De siste årene har Halloween-feiringen også kommet til Norge, og her får du tips til fem skumle retter du bør servere dersom du skal invitere til fest 31. oktober. Foto: CARINA KRÜGER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet / Familiejournalen.dk): Halloween er natten før allehelgensdag, 31.oktober. Navnet er en sammentrekning av det engelske navnet på allehelgensaften, «All hallows eve».

Feiringen av Halloween har røtter både i kristendommen og før-kristne tradisjoner. Den har trekk fra blant annet den romerske festivalen for den greske gudinnen Pomona og kelternes fest for dødsguden Samhain.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer