Oransjevin: Seks du bør prøve

Skal det være en interessant kuriositet, så må du prøve en oransjevin. Her er seks anbefalinger.

GYLLEN VIN: De modne grønne druene er på innhøstingstidspunktet gylne i fargen og maserasjonsprosessen setter dermed en tilsvarende farge på mosten. Foto: Shutterstock/NTB
GYLLEN VIN: De modne grønne druene er på innhøstingstidspunktet gylne i fargen og maserasjonsprosessen setter dermed en tilsvarende farge på mosten. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer