Oslo best i utkanten, mener New York Times

Du må gå langt om du vil oppleve det interessante.

POPULÆR: New York Times liker seg på Kolonihagen, kafe og restaurant i en bakgård på Frogner. Her er kokken Kaja Rambæk Holmboe Baug fotografert ved en tidligere anledning. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
POPULÆR: New York Times liker seg på Kolonihagen, kafe og restaurant i en bakgård på Frogner. Her er kokken Kaja Rambæk Holmboe Baug fotografert ved en tidligere anledning. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Har Oslo sentrum priset seg ut, spør New York Times. 

I en større artikkel handler det ikke om Karl Johan og sentrum, men om Grünerløkka, Frogner, Hovedøya og Tjuvholmen.

Det eneste som nevnes rundt Karl Johan, er det etter hvert berømte kaffestedet Fuglen i Universitetsgata.

Japansk på Tjuvholmen For å oppleve det interessante i Oslo bør man være villig til å «walk widely», mener avisa, som gir anbefalinger for 36 timer i den norske hovedstaden.

Hvor skal man spise i Oslo? Prøv Kolonihagen i Frognerveien, oppfordrer New York-avisa, som har gjort hjemmeleksa si og vet at eieren er den samme som bak Michelin-restauranten Maaemo i Bjørvika.

På Kolonihagen får du kvalitetsmat i en trivelig bakgård for en brøkdel av prisen. På den andre siden av byen anbefales von Porat og Anni's Pølsemakeri i Mathallen.

Skal du litt opp i pris, anbefales et fiskemåltid utendørs på Tjuvholmens japanske restaurant Hanami.

I samme slengen kan man prøve å få med seg «provoserende» moderne kunst hos Astrup Fearnley eller i et av galleriene, for eksempel hos Pushwagner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer