Oslo-hotell på lista over verdens fineste

150 hotell på internasjonal gull-liste for 2016.

I OSLO:  Hotellet The Thief  ligger på Tjuvholmen, som var et rettersted på 1600-tallet. I dag er det nytt boligstrøk med gallerier og Astrup Fearnley Museet.  Alle rommene på hotellet har vindu fra gulv til tak og balkonger. Tjuvholmen ligger nå i sjøkanten ved Aker Brygge i Frogner bydel.  Foto: BERIT ROALD /NTB Scanpix
I OSLO: Hotellet The Thief ligger på Tjuvholmen, som var et rettersted på 1600-tallet. I dag er det nytt boligstrøk med gallerier og Astrup Fearnley Museet. Alle rommene på hotellet har vindu fra gulv til tak og balkonger. Tjuvholmen ligger nå i sjøkanten ved Aker Brygge i Frogner bydel. Foto: BERIT ROALD /NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Det mener i hvert fall det amerikanske reisemagasinet Condé Nast Traveler som har The Thief i Oslo på listen over verdens 150 beste hoteller.

Gull-lista Hvert år publiserer det anerkjente reisemagasinet Condé Nast Traveler en gull-liste, «The Gold List», med de beste hotellanbefalingene for kommende år.

Hotellet The Thief på Tjuvholmen er med på lista for 2016.

Stort - At the Thief nå rankes som et av verdens beste hoteller av selveste Condé Nast Traveler er vanvittig stort, sier Petter Stordalen i et intervju med skandinaviske reisemagasinet Travelnews.

Selv for de mest ambisiøse hotellene er en plass på «The Gold List 2016» nærmest for ambisiøst for et norsk hotell, sier Stordalen til det skandinaviske reisemagasinet.

Tre år Det var 9. januar 2013 at Petter Stordalen åpnet The Thief på Tjuvholmen med brask og bram, på typisk Stordalen-vis.The Thief har 119 rom, er tegnet av Mellbye Arkitekter, og skal uoffisielt ha en prislapp på 720 millioner kroner.

Kunst og kjendiser Mange kjendiser har bodd på The Thief i løpet av disse åra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer