Ostesmørbrød blir aldri det samme etter dette

Du har vel hørt om vaffeljerntrikset?

OPPSKRIFT PÅ TOAST: Å bruke vaffeljernet til å lage toast er genialt! Foto: Erik Hannemann
OPPSKRIFT PÅ TOAST: Å bruke vaffeljernet til å lage toast er genialt! Foto: Erik Hannemann Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeg er en matmoms. Og jeg synes det vanskelig å komme seg gjennom en kveld uten en god ostebit (her er min favoritt), en herlig knaskeblanding (prøvd denne?) eller en god toast.

Ja, jeg har eid et toastjern. Og, ja, jeg fikk det i julegave. Til forskjell fra en lang rekke julegaver i samme sjanger som for eksempel aspargeskoker, pastamaskin, sjokoladefontene og så videre, havnet ikke toastjernet mitt i boden.

Jeg sleit det faktisk ut. Jeg husker at tuppen på festemekanismen foran plutselig knakk. Men, nakne damer lærer å spinne.

Vaffeljernet Det tok riktignok litt tid. Jeg hadde som vanlig ikke fått ryddet inn vaffeljernet denne søndagen. Og da kvelden kom og jeg skulle lage meg en blings med røkt skinke, sennep og litt ost slo det meg da jeg så på vaffeljernet: Du kan være et toastjern!

Siden har jeg aldri tenkt på å kjøpe toastjern. Vaffeljernet gjør mer en gjerne jobben og utførelsen er det ikke noe å si på.

Flere forslag Dersom ikke denne varianten frister, kan jeg anbefale kveldssnacks med tomat og hvitløk eller en sunn snack med nektaringer og valnøtter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer