Treningsskolen:

Øvelsene som gjør magen bunnsolid

Men skal du ha markert mage kreves det mer.

STERK MAGE: En sterk mage og kjernemuskulatur kan hjelpe deg i både hverdagen og på trening. Foto: Frank May / NTB Scanpix
STERK MAGE: En sterk mage og kjernemuskulatur kan hjelpe deg i både hverdagen og på trening. Foto: Frank May / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er mange grunner til å bære en sterk kjernemuskulatur. Du får en bedre holdning, forebygger belastningsskader, og gjør deg sterkere i hverdagen så vel som under treningen.

- Magemuskulaturen brukes til det meste, som når du bærer handleposene ut i bilen, løfter barnet ditt, vasker gulv og mye mer.

- Under trening blir magen belastet i ennå større grad. Derfor er det utrolig viktig å trene denne delen av kroppen jevnt og trutt, sier muskelterapeut og personlig trener, Lizzie Tester.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer