Øyhopping på filippinsk

7107 øyer med vaiende palmer, hvit sand og krystallklart vann.

KRITTHVITT: De hvite strendene er Borocays aller største attraksjon. For en roligere opplevelse enn på White Beach (bildet), sjekk ut Puka Beach, Yapak Beach eller Manoc-Manoc Beach – eller sjekk inn på Shangri-La og få tilgang til Banyugan Beach. Foto: Mari Bareksten
KRITTHVITT: De hvite strendene er Borocays aller største attraksjon. For en roligere opplevelse enn på White Beach (bildet), sjekk ut Puka Beach, Yapak Beach eller Manoc-Manoc Beach – eller sjekk inn på Shangri-La og få tilgang til Banyugan Beach. Foto: Mari Bareksten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Filippinene) – Vi har virkelig funnet vårt paradis, sier Christine Leel (25) og ser varmt bort på kjæresten Aaron Cheah (25).

Det forelskede kjæresteparet ligger og plasker i vannkanten på den populære øya Boracays berømte strand: White Beach.

Det er første gang de besøker øyriket i øst, men de er ganske så sikre på at det ikke det blir den siste.

– Det var vanskelig å bestemme hvilke øyer vi skulle besøke, men vi bestemte oss til slutt for Boracay i kombinasjon med noen dager i Manila, forteller de, fornøyde med valget.

Umulig å velge

Øyhopping på Filippinene er litt som å velge mellom jordbær og moreller. Det er nesten umulig å velge. Og når man tror man har funnet paradis på jord, så viser det seg at den neste øya er enda finere.

Da passer det bra at innenriksflyvningene er billige og avgangene mange. For på grunn av store avstander «øyhopper» de fleste med fly. Dette er en effektiv, billig og i mange tilfeller tryggere måte å ta seg rundt på, enn for eksempel med ferger.

Christine og Aaron startet som oss i Manila, og fløy derfra videre til Caticlan, for så å ta en tjueminutters båttur over til populære Boracay. Hit kommer turister i hopetall, mye på grunn av nevnte White Beach, som med sine fire kilometer med melis stadig havner på lister over verdens vakreste strender.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer