Du leser nå Dagbladet Pluss

På innsiden av Norges luksus-båter

De fleste av oss kan bare drømme om dem. Her er de aller råeste båtene som er solgt i Norge i år.

PRINSESSE PÅ VIFT: Princess S60 er dyr moro for de aller rikeste i landet. Sosiolog og omdømmeekspert Trond Blindheim mener kjøp av en slik båt både kan motiveres av lystfølelse og kjærlighet, men også av frykt, angst, misunnelse og forfengelighet. Foto: Produsenten
PRINSESSE PÅ VIFT: Princess S60 er dyr moro for de aller rikeste i landet. Sosiolog og omdømmeekspert Trond Blindheim mener kjøp av en slik båt både kan motiveres av lystfølelse og kjærlighet, men også av frykt, angst, misunnelse og forfengelighet. Foto: ProdusentenVis mer

Eva Dammen ved Vollen Båtsenter forteller at særlig én båt skiller seg ut i årets salg derfra, nemlig en Princess S60, som beskrives som tidløs og elegant.

- Det er en rå båt, og den første av sitt slag i Norge, sier Dammen.

Prisen er fra 19 millioner og oppover.

- 19 millioner er standardbåten, og så kommer ekstrautstyret kunden velger i tillegg, sier Dammen og anslår prisen på dette til cirka ytterligere halvannen million kroner.

- Båten bygges og innredes etter kundens ønske. Det er en prosess som tar tid. Med andre ord så er ikke dette en båt du bestiller i april, hvis du vil ha den i mai.

Dammen trekker også fram salget av en Flybridge 55.

Tregere marked

Espen Aalrud hos Marex vil trekke fram to båter fra deres salg i år. Den første - Marex 360 Cabriolet Cruiser:

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.