På innsiden: Topprestaurant sjokkerer gjestene

I en av nordmenns favorittbyer ligger Rasmus' restaurant, der gjestene slåss om plass. Her er kokkekunst blandet med aktivisme, teater og musikk. Men så holdt det på å gå galt for kokken.

ÅPNER OPP: Kokken åpner opp om både jobb- og privatliv når han skal vise innsiden av Europas beste restaurant. Konseptet handler om mer enn bare gourmetmat. Det skal være en opplevelse. Foto: Nikolai Linares
ÅPNER OPP: Kokken åpner opp om både jobb- og privatliv når han skal vise innsiden av Europas beste restaurant. Konseptet handler om mer enn bare gourmetmat. Det skal være en opplevelse. Foto: Nikolai Linares Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer