VERDENS STØRSTE BEAGLE: Bikkja med soverom heter «Sweet Willy», er ni meter høy, og har selskap av kompanjongen «Toby» som måler drøye 3,5 meter fra labbene og opp. Foto: DOG BARK PARK
VERDENS STØRSTE BEAGLE: Bikkja med soverom heter «Sweet Willy», er ni meter høy, og har selskap av kompanjongen «Toby» som måler drøye 3,5 meter fra labbene og opp. Foto: DOG BARK PARKVis mer

På «Sweet Willy» er bakveien eneste vei inn

Motorsagkunstnere gir deg seng i verdens største beagle.

(Dagbladet): Drømmer du om å dra på road trip i USA, og har lyst på en litt annerledes overnatting?

Hvorfor ikke sove en natt i verdens største beagle på Dog Bark Park Inn bed and breakfast i Cottonwood, Idaho.

Bikkja med soverom heter «Sweet Willy», er ni meter høy, og har selskap av kompanjongen «Toby» som måler drøye 3,5 meter fra labbene og opp.

Sengeplass I hovedrommet, som er i magen på hunden, står en stor dobbeltseng - mens det også er plass til to personer i en dobbel Futon-seng i hodet på kjempebeagelen.

UTSIKT: På baksiden er det en veranda der du kan skue utover prærien, eller nyte stjernehimmelen når mørket faller på. Foto: DOG BARK PARK
UTSIKT: På baksiden er det en veranda der du kan skue utover prærien, eller nyte stjernehimmelen når mørket faller på. Foto: DOG BARK PARK Vis mer

Og lurer du på hvor badet er i hotellet?

- I bakdelen så klart, forteller ekteparet bak Dog Bark Inn, Frances Conklin og Dennis Sullivan i en e-post til Dagbladet.

Sweet Willy har så klart også en veranda, der du kan skue utover prærien, eller nyte stjernehimmelen når mørket faller på.

Booking Hunden er den eneste innkvarteringa ekteparet har. Har du lyst til å overnatte her, må du sende en forespørsel på e-post eller ringe direkte.

HUNDEKUNST: En del av Sweet Willys inventar er utskjæringer laget av motorsagkunstner-ekteparet. Foto: DOG BARK PARK
HUNDEKUNST: En del av Sweet Willys inventar er utskjæringer laget av motorsagkunstner-ekteparet. Foto: DOG BARK PARK Vis mer

- Vi liker å snakke personlig med alle potensielle gjester, så vi kan gi gode reisetips som er tilpasset ønskene og interessene til de som besøker oss, forteller de.

I april har bikkja tiårsjubileum som innkvartering, og i løpet av disse årene har det vært nordmenn innom et par ganger.

Det er mulig å overnatte i beagelen fra 1. april til 31. oktober, men vær tidlig ute med bestillingen for den er normalt fullbooket hele sommeren igjennom.

OVERNATTING: I hodet på hunden er det en sovealkove. Foto: DOG BARK PARK
OVERNATTING: I hodet på hunden er det en sovealkove. Foto: DOG BARK PARK Vis mer

- Så langt har de fleste utenlandske gjestene vært fra Storbritannia, men vi ønsker reisende fra hele verden velkommen, skriver ekteparet.

Motorsagkunstnere Frances Conklin og Dennis Sullivan er kunstnere, og lager utskjæringer av tre - hovedsakelig med motorsag.

En del av Sweet Willis inventar er også skåret ut av motorsagkunstnerne.

Ekteparet lager over 60 forskjellige raser og positurer av hunder som de selger i Dog Bark Parks gavebutikk.

KUNSTNERE: Dog Bark Park Inn drives av kunstnerekteparet Frances Conklin og Dennis Sullivan, som lager utskjæringer av tre - hovedsakelig med motorsag. Foto: DOG BARK PARK
KUNSTNERE: Dog Bark Park Inn drives av kunstnerekteparet Frances Conklin og Dennis Sullivan, som lager utskjæringer av tre - hovedsakelig med motorsag. Foto: DOG BARK PARK Vis mer

Conklin og Sullivan tar også spesialbestillinger, og kan lage modeller av hunden din ut fra et foto, hvis du ønsker en motorsagutskåret modell i furu av din bestevenn på fire bein.

Beliggenhet Dog Bark Park Inn ligger omtrent midt mellom Yellowstone og Glacier National Parks.

Ifølge Conklin og Sullivan må du beregne to dager fra hver av parkene for å nå verdens største overnattingshund.

Det går også an å bruke kortere tid på strekningene, men da får du ikke tid til så mye sightseeing langs veien.

Har du lyst til å finne ut mer om hva du kan se i Idaho, anbefaler ekteparet Visit Idaho sin hjemmeside.

- Er du ikke kjent i Idaho, så må du vite at staten er viden kjent for å være den mest vennlige og autentiske av de vestlige amerikanske statene, skryter ekteparet.