I sin nye bok «Nytt blikk på autoimmun sykdom – Bruk mat som medisin» skriver legene Sofie og Erik Hexeberg at de ønsker å utfordre «sannheten» om at kroppen angriper seg selv ved autoimmun sykdom og at sykdommen fortsetter uten at vi kan påvirke prosessen.
Herr og fru Hexeberg forteller i boka at de anbefaler et kosthold med bare 20-100 gram karbohydrater til sine pasienter. Mange er anbefalt bare 20-40 gram karbohydrater om dagen, uten kornprodukter som brød, mysli, knekkebrød, pasta og grøt. De oppdaget at pasientene ble bedre av sine betennelsessykdommer også.
Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.
Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone.
55,-
1 uke
1,-
1 måned
249,-
3 måneder
Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.