På tide å vise den vispen hvem som er sjefen

Lag Oreo- og blåbærkake med «Den glade husmor».

Den glade husmors hypnotiske blåbærbliss
Dette trenger du:
14 Oreokjeks
50 gr smør
200 gr hvit sjokolade
600 gr kremost
2 dl crème fraîche
2 dl sukker
20 gr maizenna
1/2 ts vaniljesukker
4 stk egg
3/4 dl frosne blåbær

Slik gjør du det:
Knus Oreokjeksen fint og bland dem med smeltet smør. Trykk massen jevnt ut i en kakeform, ca. 24 cm.

Smelt sjokolade i vannbad. Visp kremost, sukker og crème fraîche glatt.

Tilsett smeltet sjokolade, vaniljesukker og maizenna.

Tilsett så ett og ett egg. Rør forsiktig inn bærene og hell massen over bunnen.

Stek kaken på 140°C i 1 time, kaken skal «skjelve» litt når den er ferdig.

Avkjøl på benken og sett i kjøleskap minst 2 timer før servering

Følg med! Den glade husmor sendes her på Dagbladet.no de neste ukene.

Alle episodene og oppskriftene blir lagt ut på dengladehusmor.no.

Følg også den glade husmor på Facebook for bonusklipp og slettede scener!