På vintage-jakt i Barcelona

En designer, en lokal guide og en vintage-gal innflytter gir deg sine beste tips til designershopping i Barcelona.

KUL PÅ TOPPEN: Lokalguide Cristina Ginorio elsker vintage, og her prøver hun en alpelue hos Flamingo Vintage Kilo. Foto: Heidi Røsok-Dahl. 
KUL PÅ TOPPEN: Lokalguide Cristina Ginorio elsker vintage, og her prøver hun en alpelue hos Flamingo Vintage Kilo. Foto: Heidi Røsok-Dahl.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Barcelona – byen med stor B. Billige bruktbutikker og bærekraftig design. Men også eksklusive designerklær skreddersydd etter dine mål. Dagbladet gir deg shoppetips fra én Haute Couture-designer, én ung og trendy lokalguide og én innflytter som elsker å tråle bruktbutikker.

Produsert i Barcelona

Andrea Oses Rota er designer hos Tot-Hom, en eksklusiv designerbutikk på fasjonable Balmes i bydelen Eixample. Skreddervirksomheten deres ligger rett rundt hjørnet fra butikken.

- Noen av dem som jobber her har vært med siden før jeg ble født, forteller Andrea mens hun viser oss rundt blant skredderne, som sitter og syr sirlige kreasjoner til neste års kolleksjon.

Søster og meddesigner Alejandra Oses Rota går rundt i lokalet med tegninger og knappenåler og overvåker det hele, med et nytt tilskudd til familiebedriftens fjerde generasjon i magen.

Sammen med moren, Marta Rota, har søstrene videreutviklet bedriften som bestemoren startet hjemme på kjøkkenet da hun ble enke. Håndsydd kvalitet har vært kjennemerket hele veien.

Mette-Marit fikk kjole

- Jeg er gift med en nordmann og er veldig svak for det norske kongehuset. Særlig for kronprinsessen, hun er så nydelig, forteller Andrea.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer