Panteaksjonen for Selma (6) gir millioninntekter til glede for andre kreftsyke barn

Familien startet å samle tomflasker da Selma fikk kreft. Så tok det helt av. 

PENGER I PANT: - Vi hadde aldri drømt om at panteaksjonen med tomflasker skulle føre så mye godt med seg, sier Marita Jacobsen og Tommy Kristiansen, her med hovedpersonen Selma (6) og lillesøster Cara (3). Foto: Espen Solli
PENGER I PANT: - Vi hadde aldri drømt om at panteaksjonen med tomflasker skulle føre så mye godt med seg, sier Marita Jacobsen og Tommy Kristiansen, her med hovedpersonen Selma (6) og lillesøster Cara (3). Foto: Espen Solli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2013 fikk Selma Jacobsen (6) akutt leukemi. Blodkreften herjet i den vesle kroppen. Det hastet å komme i gang med behandling, etter at en kul i nakken avdekket kreften.

- Vi hadde to valg da Selma ble rammet. Det ene var å lukke oss inne og deppe. Det andre var å stå oppreist for Selma og gjøre den krevende behandlingen til en så positiv opplevelse som mulig. Vi valgte det siste, sier foreldrene Marita Jacobsen (34) og Tommy Kristiansen (40) fra Røyken i Buskerud.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer