SJEKK TAPPEDATO: Tappetidspunktet er sentralt for om du får en god vin på bag-in-box eller ikke. Når du ser etter vinen du skal ta med på påskefjellet, bør du sjekke både anmeldelsene og tappedatoen. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
SJEKK TAPPEDATO: Tappetidspunktet er sentralt for om du får en god vin på bag-in-box eller ikke. Når du ser etter vinen du skal ta med på påskefjellet, bør du sjekke både anmeldelsene og tappedatoen. Foto: THOMAS RASMUS SKAUGVis mer

Papp med kvalitet

Det er stor forskjell på kvaliteten på bag-in-box. Vår vinanmelder viser deg hvilke du kan ta med på påskefjellet, og hvilke du bør styre unna.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Med påsken som nærmer seg er det igjen høysesong for den utskjelte og elskede bag-in-boxen. Utskjelt av vinelskere for sin manglende kvalitet, og elsket av folk flest for sin praktiske innpakning og billige pris. En ting er i hvert fall sikkert: Det vil selges mengder av bag-in-box også denne påsken.

Diskusjonen rundt bag-in-boxens kvalitet, eller mangel på kvalitet, dukker til stadighet opp. Vinentusiaster er stort sett totalavvisende, og kategoriserer produktet som uinteressant. Jeg er delvis uenig, og mener bag-in-boxen har en rolle å fylle så lenge man er klar over hva produktet er ment å være. Enkel vin for umiddelbart konsum til en rimelig pris i en praktisk innpakning.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn