Paradishotellet

Lev som en kongelig på et av Asias beste hotellresorts.

TERNINGKAST SEKS:  Banyan Tree hotell byr på en lukseriøs og behagelig opplevelse.
TERNINGKAST SEKS: Banyan Tree hotell byr på en lukseriøs og behagelig opplevelse. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Det er ikke uten grunn av Banyan Tree er kåret til et av Asias beste resorts av Condé Nast. Hvis du er villig til å spytte i ørlite mer enn vanlig kan du oppleve det nærmeste man kommer paradis på jord i Thailand.

Et lite stykke utenfor allfarvei på Phuket ligger Banyan Tree. Med thailandske hoteller er vanskelig å vite hva man får når man bestiller ut fra et nettsøk. Alle frister med forlokkende bilder av spas og solnedganger, men med Banayn Tree er virkeligheten bedre enn reklamebildene.

Resepsjonsområdet på Banyan Tree ligger på små øyer av skifersteiner mellom rennende vann. Inngangspartiet er åpen og kan minne om inngangen til et buddhistisk tempel. Betjeningen står på pletten for å yte service uten å være påtrengende. Det er ikke noe larm og leven, slik det ellers er rundt om på turistmagneten Phuket. Det er en unison forståelse av at her vil gjestene være i fred og ro.

Det blir feil å vurdere et rom på Banyan Tree, for det du får er din private eiendom. Hele hotellområdet består av små (eller store hvis du åpner lommeboka) isolerte boliger. Vi gikk for det rimeligste, et lite hus bygget i thai-stil med en stue, hvor en stor dobbeltseng er plassert på et opphevet platå. I huset var et lite utendørs badekar som fylles opp med vann fra en fontene, samt bad hvor en del av badet er viet til hun, og det andre til ham. Utenfor, på den grønne hagelappen står det solsenger, utebord og et jaquisi. Den friheten det er å ha en eiendom helt for seg selv, gjør at en får følelsen av å ha kommet til sin egen luksuriøse fritidsbolig i Thailand hvor sengene rer seg selv og kjøleskapet på mirakuløst vis alltid er fult.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer