TERAPI FOR FRAMTIDA: - Du kan bruke terapien til å lære deg selv og partneren din å kommunisere, slik at dere har en verktøykasse å bruke den dagen forskjelligheten mellom dere kommer til syne, mener professor Bente Træen. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
TERAPI FOR FRAMTIDA: - Du kan bruke terapien til å lære deg selv og partneren din å kommunisere, slik at dere har en verktøykasse å bruke den dagen forskjelligheten mellom dere kommer til syne, mener professor Bente Træen. Foto: Shutterstock / NTB ScanpixVis mer

Parterapi - best føre var, eller bør man vente til det er krise?

Å gå i parterapi når man har det bra sammen kan ha mye for seg. Dere kan lære å snakke sammen på en måte som gjør dere rustet til å tåle dagene det stormer rundt dere.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Å gå i parterapi når man har det bra sammen kan ha mye for seg. Hva skal man snakke om da, tenker du kanskje? Hvor forelsket man er i hverandre?

Jo, det skal jeg fortelle deg. Dere kan bruke parterapi til å lære dere å snakke sammen på en måte som gjør dere rustet til å tåle dagene det stormer rundt dere.

Du kan bruke terapien til å lære deg selv og partneren din å kommunisere, slik at dere har en verktøykasse å bruke den dagen forskjelligheten mellom dere kommer til syne. For ett er sikkert: På et eller annet tidspunkt er forskjelligheten nødt til å bli synlig, rett og slett fordi ingen mennesker er helt like.

Telleverk for avvisning

Vi går alle inn i et forhold med vår egen helt unike erfaringsbakgrunn. Det vi deler – skjæringspunktet – er i grunnen ikke så stort, selv om det er denne likheten vi fokuserer på under forelskelsens første fase.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn