Luftfart

Passasjer gikk på feil fly som måtte snu etter fire timer i lufta - til Chrissy Teigens store irritasjon

Hissig tvitring fra modellen.

FEIL FLY: Passasjeren, som skal ha hatt billett til et annet flyselskap, kom seg inn på All Nippon Airlines-flyet fra Los Angeles til Tokyo. Da feilen ble oppdaget, hadde flyvningen allerede vart i fire timer. Foto: NTB Scanpix
FEIL FLY: Passasjeren, som skal ha hatt billett til et annet flyselskap, kom seg inn på All Nippon Airlines-flyet fra Los Angeles til Tokyo. Da feilen ble oppdaget, hadde flyvningen allerede vart i fire timer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

All Nippons flyging fra Los Angeles til Tokyo gikk ikke helt som planlagt 2. juledag. Fire timer ut i den 11 timer lange turen, måtte flyet nemlig ta en u-sving over Stillehavet og returnere til den internasjonale flyplassen i Los Angeles, melder The Guardian og flere andre medier.

Årsak: Mannskapet oppdaget at det befant seg en passasjer i kabinen som ikke hadde billett til denne turen.

Dermed måtte både flyet og de øvrige 150 passasjerene returnere.

Ikke farlig

Det understrekes at situasjonen aldri ble oppfattet som farlig eller som en sikkerhetsrisiko, men at den skyldtes en feil.

Passasjeren, som ikke er identifisert, hadde nemlig billett til Tokyo, men med et annet fly fra et annet flyselskap, nemlig United Airlines.

Passasjeren skal ha skannet boardingkortet sitt på vanlig måte da han gikk på flyet, uten at systemet skal ha reagert.

Irritert modell

Reagerte gjorde derimot modellen Chrissy Teigen, som var blant passasjerene, som til sine 9,2 millioner følgere på Twitter stilte spørsmål om hvorfor alle måtte returnere på grunn av en passasjer som ikke skulle vært med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer