Pensjonstida: – Få 400.000 mer

Ta ut pensjon tidlig eller sent? Valgene du tar før fylte 62, kan være avgjørende for hvor god råd du får som pensjonist.

GJELDFRI OM 9 ÅR: - Målet var å være ferdig med boliglånet før jeg ble 62, men med dagens nedbetalingsplan, er jeg ikke gjeldfri før 71. Boliglånet er en stor utgiftspost hver måned, og det lureste er jo selvsagt å bli kvitt den belastningen før man blir pensjonist og inntekten synker, sier Ernst Larsen. Foto: Lars Eivind Bones /Dagbladet
GJELDFRI OM 9 ÅR: - Målet var å være ferdig med boliglånet før jeg ble 62, men med dagens nedbetalingsplan, er jeg ikke gjeldfri før 71. Boliglånet er en stor utgiftspost hver måned, og det lureste er jo selvsagt å bli kvitt den belastningen før man blir pensjonist og inntekten synker, sier Ernst Larsen. Foto: Lars Eivind Bones /Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer