Pepperkongekrabben verdt hele besøket på BA53

Enda en restaurant der små retter fort blir til stor regning.

DELIKAT: I de tidligere lokalene til Magma og Egon har restaurant BA 53 skapt en hyggelig ramme rundt besøket. Og noen retter imponerer. Foto:THOMAS RASMUS SKAUG
DELIKAT: I de tidligere lokalene til Magma og Egon har restaurant BA 53 skapt en hyggelig ramme rundt besøket. Og noen retter imponerer. Foto:THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Flere matsaker på db.no/mat -Enda en tapasrestaurant?

Robinson og Fredag hadde nettopp blitt informert av en purung, men svært oppmerksom servitør, at på BA 53, var alle rettene på størrelse med ordinære forretter, og at de måtte beregne fire stykker for å bli god og mett. Fredag sukket.

- Er det ikke blitt mange steder der man betaler mye og får lite på tallerkenen?

Robinson trakk på skuldrene.

- Jeg skjønner hva du mener. Men er det så dumt å få smake på mange forskjellige ting? Og hvis maten er så bra som ryktet sier, er kanskje ikke prisnivået så ille.

- Vel, sa Fredag. - Vi får se.

Fristende meny I Bygdøy allé 53, i lokalene som blant annet har huset gourmetrestauranten Magma og fram til ganske nylig var en filial av den folkelige restaurantkjeden Egon, åpnet nylig BA 53 dørene.

Trykket fra publikum synes å være bra, Robinson og Fredag fikk tre timer til rådighet. Takket være effektiv service, gikk det fint.

- Jeg har lyst på alt, jeg, sa Fredag, som hadde kommet i betraktelig bedre humør etter å ha lest menyen.

Foruten et par-tre delikatesser anbefalt til aperitiffen, inneholder den 18 retter. Robinson nikket og stemte i. Etter litt rådslagning med servitøren ble det valgt fem forskjellige retter fra det våte element, og to fra landjorda.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer