Perfekt for deg som er glad i chili og spennende krydder

Fristende vegetaroppskrifter fra Karla Siverts.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her er flere oppskrifter fra Karla Siverts.

ST. HANSHAUGEN i Oslo (Dagbladet Endelig fredag):

Mange av oss følger prinsippet med kjøttfri mandag.

Men hvorfor ikke ta en kjøttfri helg også? Vegetarmat er både sunt og næringsrikt, og ofte enkelt å lage.

Her kan du virkelig eksperimentere og leke med krydder og urter.

Couscoussalat - Det er gøy å lage noe av bare grønnsaker som blir så godt! Vi har alltid noe spennende vegetarmat i restauranten, og det er mange som ønsker det. Couscous-salaten min har jeg fått gode tilbakemeldinger på, sier Karla Siverts.

Hun hakker opp rødløk og agurk, og legger tynne skiver fennikel over i isvann. Slik blir fennikelen ekstra sprø og god.

- Bruk grønnsaker etter sesong eller hva du liker godt. Couscous er anvendelig og passer til det meste. Rikelig med revet sitronskall og hakket persille gir frisk og god smak, sier Karla.

Klassisk vegetarrett Det finnes mye fristende, deilig og variert vegetarmat. En av Karlas favoritter er falafel, små og krydrede boller av kikerter.

Falafel er en klassisk vegetarrett fra Midtøsten, og har du ikke smakt det - så prøv Karlas spennende oppskrift.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer