Du leser nå Dagbladet Pluss

Personligheten din avslører hvor kreativ du er

Sju kjennetegn på kreative folk - Ta testen og finn ut hvor kreativ du er selv.

KREATIVITE ANSATTE: En ny studie viser at kreativitet blir ansett som den viktigste ledelseskompetansen for næringslivet, mens ledere vurderer kreativitet som den viktigste kompetansen hos sine medarbeidere. Foto: COLOURBOX
KREATIVITE ANSATTE: En ny studie viser at kreativitet blir ansett som den viktigste ledelseskompetansen for næringslivet, mens ledere vurderer kreativitet som den viktigste kompetansen hos sine medarbeidere. Foto: COLOURBOXVis mer

(Dagbladet): Personligheten din avslører hvor kreativ du er, viser ny studie.

Simen Staalnacke (37) tror en utradisjonell barndom var med på å utvikle hans lekne sider.

- Jeg tror jeg alltid har gjort ting litt annerledes, og gjennom oppveksten er det blitt forsterket av venner og familie og muligheter som jeg har hatt.

- Jeg vokste jo opp med at familien reiste rundt med et tivoli, så det var jo nok ikke en helt vanlig oppvekst, sier Moods of Norway-gründeren.

På ti år har kleskjeden solgt for mer enn en milliard kroner. Sammen med kollega Peder Børresen har Staalnacke gått fra å lage t-skjorter med traktorer på til å kle opp internasjonale stjerner i fargerike klær og drive butikk i Los Angeles og New York. I dag har de flere hundre ansatte.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.