HOBBYKUNSTNER: «Det ser ut som det er en ny hobby å tegne figurer på Flightradar 24», tvitret Flightradar24 i forrige uke. Skjermdump: FLIGHTRADAR24
HOBBYKUNSTNER: «Det ser ut som det er en ny hobby å tegne figurer på Flightradar 24», tvitret Flightradar24 i forrige uke. Skjermdump: FLIGHTRADAR24Vis mer

Pilot lagde mønster av en kjempetiss ved hjelp av GPS da han var ute på tur

«Ser ut som det er en ny hobby å tegne figurer».

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): «Det ser ut som det er en ny hobby å tegne figurer på Flightradar 24», tvitret Flightradar24 i forrige uke.

Piloten satt bak spakene på et ettmotors privatfly, da han «tegnet» det vågale bildet over Florida ved hjelp av GPS, skriver Daily Mail.

Toseteren fløy sørvestover mot Lakeland, da det plutselig gjorde en krapp sving nordover og begynte å tegne opp det som skulle vise seg å bli mønsteret av en kjempetiss.

Den vågale flyttraseen ble fanget opp på Flightradar24, som er en flysporingstjeneste der alle kan gå inn å følge flytrafikken verden over.

Seiersgang på nett En skjermdump av mønsteret har nå gått sin seiersgang på nettet, etter at den ble delt på Twitter.

«Dette er kapteinen som snakker. Vi har nå nådd marsjhøyden på 41 000 fot, og vi skal straks i gang med å lage et penismønster i lufta», tuller Mashable.com.

Expressen forteller om piloten som kjedet seg så fælt at han rett og slett lagde en «snopp» ved hjelp av GPS-en om bord.

Mens tyske RP Online, skriver om privatflypiloten som valgte å fly en «penis-rute» over Florida.

Norwegian-strek Det er ikke første gang noen finner det for godt å lage flymønster av kjønnsorganer i lufta ved hjelp av GPS.

Flightrader24 benytter anledningen til i minne om en tilsvarende flyging tilbake i 2012.

«Det ser ikke ut til at Norwegian liker Stockholm», skrev de i meldingen den gang.

Mønsteret Norwegian-flyet etterlot seg på radaren før landing i Stockholm, var nemlig en velkjent figur for mange; et stort lem med testikler og det hele, som åpenbarte seg rett før landing på Arlanda.

Hvert 10. sekund Da VG intervjuet Norwegian om flymønsteret den gang, sa informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen:

- Denne avgangen ligger så langt tilbake i tid at det vil kreve mye arbeid av oss å verifisere flyets posisjon underveis. Det kommer vi ikke til å bruke tid på.

Mens Flightradar24s Mikael Robertsson bekreftet overfor VG at bildene var ekte:

- Bildet er ekte. Når du ser flyets posisjon i sanntid, oppdateres det hvert 10. sekund. Det avtegner bildet du ser på skjermdumpen, sa han.