VINANMELDELSE

Pinot noir som sier seks til under 150 kroner

New Zealand er trolig landet som gir mest vin for pengene fra pinot noir-druen. Vi har testet seks flasker.

LESKENDE STIL: I motsetning til sine mer stramme og elegante motparter i Burgund eller rike og mer eikepregete californiske utgaver, er det fruktkarakteren og den leskende stilen som er framtredende i de newzealandske utgavene, skriver Dagbladets vinanmelder. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
LESKENDE STIL: I motsetning til sine mer stramme og elegante motparter i Burgund eller rike og mer eikepregete californiske utgaver, er det fruktkarakteren og den leskende stilen som er framtredende i de newzealandske utgavene, skriver Dagbladets vinanmelder. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

New Zealand er et vinland som har hatt en enorm framgang de siste åra. Hvite viner basert på sauvignon blanc var først ute og ga forbrukere et aromatisk og saftig alternativ til de klassiske områdene hvor druen ble dyrket.

På rødvinssida har pinot noir gjort det samme og New Zealand er i dag trolig det landet som gir mest vin for pengene fra denne druesorten.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer