Plugin hybrid: Fem knallgode bruktkjøp

De kjører både på strøm og bensin, er pent brukt og koster ikke all verden. Ladbare hybrider gir deg det beste fra to verdener. Vi har plukket ut fem «nesten nye» som gir deg mye for pengene.

GODE KJØP: Da de ladbare hybridene kom i butikken, oppdaget kjøperne fort at de fikk en bra utstyrt bil med massevis av krefter og muligheten for å kjøre de daglige småturene på strøm, til samme pris som en kjedelig standard-utgave av den samme bilen.
GODE KJØP: Da de ladbare hybridene kom i butikken, oppdaget kjøperne fort at de fikk en bra utstyrt bil med massevis av krefter og muligheten for å kjøre de daglige småturene på strøm, til samme pris som en kjedelig standard-utgave av den samme bilen. Vis mer
Publisert

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer