Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Europa

Polens glemte vann-eldorado legger til rette for landlig lykke

Herskapelige slott, et hav av innsjøer og langsomme båtturer på elver og kanaler. I regionen Masuria byr Polen på mye mer enn billig storbyferie.

GRØNNBLÅ OASE: Masuria er en veldig vakker region nordøst i Polen. Med over tusen innsjøer, elver og kanaler er det et eldorado for padling og andre aktiviteter på vann. Foto: Runar Larsen / Magasinet Reiselyst
GRØNNBLÅ OASE: Masuria er en veldig vakker region nordøst i Polen. Med over tusen innsjøer, elver og kanaler er det et eldorado for padling og andre aktiviteter på vann. Foto: Runar Larsen / Magasinet Reiselyst Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Om du setter kursen et par timer østover med bil fra Gdansk i Nord-Polen, ligger en perle for dine føtter. Spesielt om du er glad i vann.

- Klar for en avslappende padletur?

Den speilblanke overflaten på Krutynia-elva brytes av en svane som går inn for landing like før Kamil Kopysc (34) setter en tomannskajakk på vannet.

- Det er ingen krevende tur, men likevel vakker, forteller Kamil og forteller om en region med variert natur og spennende dyreliv.

- Det er gode muligheter for å se rådyr langs bredden. Fuglelivet er også interessant. Stork, hegre, trane og ørn er det mye av. Det finnes også ulv her, men selv om den skulle være inne i skogen ved elva er det lite sannsynlig at vi får øye på den, sier padleguiden.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr* uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE- BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinærpris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?