Politiet har gjort funn i søket etter drapsvåpen i Askim

Politiet har denne uka søkt etter et mulig våpen i en drapssak i Askim i sommer. De har gjort funn, men politiet ønsker ikke å gå i detalj om hva det er.

ASKIM: Kripos søker med hund mandag formiddag på et åsted, etter at en mann søndag kveld ble funnet død utenfor en bolig i Askim. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig og har startet etterforskning. Foto: Geir Olsen / NTB
ASKIM: Kripos søker med hund mandag formiddag på et åsted, etter at en mann søndag kveld ble funnet død utenfor en bolig i Askim. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig og har startet etterforskning. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer

Dykkere fra Forsvaret har bistått politiet i arbeidet i en dam nord i Askim. Søket er avsluttet, og det er gjort funn, skriver Smaalenenes Avis.

– Hvilken betydning det har for den videre etterforskningen kan ikke politiet uttale seg om på nåværende tidspunkt, sier politiadvokat Torgeir Lutro i Øst politidistrikt.

43-årige Christian Halvorsen ble funnet livløs utenfor hjemmet sitt 12. juli i år og erklært død kort tid etter. Ifølge den foreløpige obduksjonsrapporten ble han skutt.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer