Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Norwegian-trøbbel:

Politiet måtte gripe inn mot sinte Norwegian-passasjerer

Politiet måtte roe ned gemyttene etter ett døgns forsinkelse.

FÅR KRITIKK: Passasjerer som skulle ta morgenflyet til Norwegian fra London til New York mandag måtte vente i 21 timer. Illustrasjonsfoto: NTB scanpix
FÅR KRITIKK: Passasjerer som skulle ta morgenflyet til Norwegian fra London til New York mandag måtte vente i 21 timer. Illustrasjonsfoto: NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): I 21 timer ventet over hundre passasjerer på Norwegian-flyet som skulle ta de fra London til New York. Årsaken var tekniske problemer.

Det var mandag morgen denne uka at flyet skulle lette fra Gatwick og lande på JFK-flyplassen utenfor den amerikanske storbyen. Det var lettere sagt enn gjort, skriver The Sun.

BOMMERT: Norwegians reklamesnutt inneholder en vesentlig glipp: I reklamen for innenlandsreiser i Norge, har et bilde fra Sverige sneket seg inn. Video: Norwegian Vis mer

Måtte tilbake på flyplassen

Alt gikk som normalt for flypassasjerene mandag morgen. Alle passasjerene var på plass og flyet, som hadde avgang like før klokka 08, kjørte ut på rullebanen for å lette fra britisk jord.

Så langt kom de ikke.

Etter å ha stått tre timer på rullebanen, måtte flyet kjøres tilbake til flyplassen på grunn av tekniske problemer.

Der fikk passasjerene beskjed om at et nytt fly skulle være på plass om «få timer».

Utsatt fem ganger

Ifølge en Dailymail-reporter som var passasjer, var det snakk om et fly fra selskapet Hi Fly.

De få timene ble til mange timer. Ifølge The Sun ble avgangen på det nye flyet utsatt fem ganger.

Det var først klokka 05 på morgenen dagen etterpå at de endelig kunne sette seg på et fly som lettet og som tok dem til den amerikanske storbyen - 21 timer seinere.

Beklager etter klagestorm

Norwegian har fått en massiv klagestorm på Twitter fra passasjerene etter den nesten ett døgn store forsinkelsen. Mange klaget på servicen og noen klaget på at de ikke fikk dekket hotell mens de ventet på flyet. Det fikk de Norwegian-ansatte på Gatwick høre også.

Klagingen toppet seg etter den fjerde forsinkelsen, og midt i «kampens hete» måtte de ansatte se seg nødt til å tilkalle politiet, skriver The Sun. Passasjerene skal da ha begynt å rope og skrike til de ansatte.

En talsperson for Norwegian beklager at flyet ble forsinket.

- Vi beklager overfor våre passasjerer som skulle fly DI7013 fra Gatwick til New York 26. mars på grunn av tekniske problem, sier en ikke navngitt talsperson til Dailymail.

- Vi forstår at forsinkelse er frustrerende for passasjerer, og for å få de unna så raskt som mulig, måtte vi finne en flydel som kunne løse det tekniske problemet. Den ble forsinket, og vi tok seinere beslutningen om å fly passasjerene på det neste tilgjengelige erstatningsflyet, sier talsmannen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling