Du leser nå Dagbladet Pluss
Bombetrussel mot et Ryanair-fly fredag. Flyet kom fra Stanstead. Passasjerene er evakuert. Politiet har anholdt en 51 år gammel mann, britisk statsborger, mistenkt for å stå bak bombetrusselen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Bombetrussel mot et Ryanair-fly fredag. Flyet kom fra Stanstead. Passasjerene er evakuert. Politiet har anholdt en 51 år gammel mann, britisk statsborger, mistenkt for å stå bak bombetrusselen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Politiet undersøker om bombetrussel mot Ryanair-fly har sammenheng med tidligere hendelseKlikk for title

Politiet mener det er naturlig å se fredagens bombetrussel i sammenheng med en tidligere trusselhendelse mot et Ryanair-fly, opplyser politiet til NTB.

Politiet mener det er naturlig å se fredagens bombetrussel i sammenheng med en tidligere trusselhendelse mot et Ryanair-fly, opplyser politiet til NTB.

– Det er naturlig å se de to hendelsene i sammenheng, og det blir etterforskningsrelaterte spørsmål som vi skal undersøke, sier leder Olav Unnestad for felles operative tjenester i Øst politidistrikt til NTB.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

null

1 MÅNED

99 kr

null

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

null

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer