Porsche på hemmelig Norges-tokt

Porsche tester nye modeller i Norge. Se bildene.

I NAMDALEN: Porsche-kolonnen, med en rekke maskerte 911- og Boxster-modeller, stoppet i Namdalen i Nord-Trøndelag. Foto: Finn Åge Forås
I NAMDALEN: Porsche-kolonnen, med en rekke maskerte 911- og Boxster-modeller, stoppet i Namdalen i Nord-Trøndelag. Foto: Finn Åge Forås Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Både sportsbilikonet Porsche 911, den herlige, åpne innstegsmodellen Boxster og den kjøreglade innstegs-coupéen Cayman nærmer seg utskiftning. Det betyr også at Porsche driver hardtesting av etterfølgerne.

Porsche har nettopp vært i Sverige for vintertesting, og de kjørte gjennom Norge på turen tilbake til Tyskland. En observant Vi Menn Bil-leser, Finn Åge Forås, kom over en stor Porsche-kolonne i Trøndelag i går.

- Bilene sto ved Heia Gjestegård i Namdalen i Nord-Trøndelag, forteller Forås. - Kortesjen var på vei sørover.

Med andre ord er det stor sannsynlighet for at flere av dere har sett de kamuflerte testbilene i løpet av gårsdagen eller i dag.

Og her ser du bildene Porsche ikke vil at du skal se.

Lavere og lettere 911 Neste 911, med internkode 991, skal etter planen presenteres på den store bilutstillingen i Frankfurt i september. Du kan være trygg på at de sportslige genene videreføres.

Bilen blir noe lengre enn dagens modell - som du kan lese tester av her - samtidig blir den enda lavere. Finsliping av produksjonsteknikk og materialvalg gjør dessuten at vekten forventes å bli lavere, i tillegg til at oppgraderte motorer vil bidra til at forbrukstallene reduseres noe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer